Uavgjort mot Sunde

Randaberg kom til Kvernevik med fire strake gevinster. Det ble dessverre ikke den femte.

Randaberg er fem poeng bak EIKs rekrutter etter fredagens kamp mot Sunde.  2-2 ble det mellom de to gode naboene, og det etter at det sto 0-0 etter de første 45 minuttene.

Sunde består for en stor del av tidligere RIL-spillere. Laget har slitt deler av sesongen, men har vist stigning resultatmessig i det siste.

Mot Randaberg måtte guttene i gult se RIL score kampens første mål. Joakim Berg Holter sendte de sorte i ledelsen etter 49 minutter.

Men så; fiire minutter senere sto det plutselig 2-1 til hjemmelaget. To kjappe scoringer sendte RIL bakpå.

Veteranen scoret igjen

Randaberg hadde dog ikke tenkt å gi seg uten kamp. Før kampen sto Christer Håland med 13 mål i serien. I dag har han 14, for nok en gang var RIL-veteranen avgjørende for at det ble poeng.

Håland er på delt tredjeplass på toppscorerlisten i pulja. Georg Strømstad fra Voll topper listen med sine 16 scoringer.

Med 2-2 og poengdeling er RIL oppe i 35 poeng, noe som er fem poeng bak rekruttene til EIK. De har en kamp mindre spilt, men møter Buøy på mandag. Buøy trenger poeng for laget ligger i øyeblikket tredje sist på tabellen. 

Neste kamp for Randaberg er hjemme mot Voll - den spilles førstkommende torsdag klokken 18.00. Det er med andre ord bare å møte opp folkens.

Facebook

Grasrotandelen

Instagram

Fair Play

Fair Play

Se&bli sett

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift